Om os


Efter i en årrække at have eksisteret som selvstændig forening er Frederiksberg Filmværksted nu lagt ind under Musikhøjskolen på Frederiksberg og indgår som en del af deres mange spændende og alsidige aktiviteter.

Frederiksberg Filmværksted holder til på Biblioteket på Danasvej, som danner rammen for en lang række af undervisningstilbud, foredrag, quizzer og filmvisninger.

Fra en baggrund udelukkede med fokus på fritidstilbud for børn og unge har Frederiksberg Filmværksted udviklet sig til at omfatte meget mere. Det er nu et initiativ, der skal give faciliteter og danne miljøer, der tiltrækker nye talenter og kommende professionelle. Der skal vises unikke film, afholdes debatter og inspireres til idé-udvikling, tanker og bud på mediets fremtid, både som bruger og som afsender.

Med andre ord skal Frederiksberg Filmværksted være et samlingspunkt for filminteresserede i alle aldre, hvad enten man er amatør eller professionel. Du er velkommen til at kontakte os med forslag til samarbejder eller aktiviteter.

Du kan læse mere om os der arbejder på Frederiksberg Filmværksted her.